Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 1 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 2 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 3 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 4 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 5 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 6 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 7 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 8 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 9 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 10
Algemene omschrijving:

Een uitstekend onderhouden aan kantoren op zichtlocatie met ligging op bedrijventerrein Duin III, nabij de A50 (tussen Den Bosch, Eindhoven en Oss) beschikt het bedrijfspand over een regionaal gunstige ligging. 

Daarbij geniet het bedrijfspand veel passanten met de ligging van Van Cranenbroek, camping sport de Wit en het Gareel. Vanuit Den Bosch is de bereikbaarheid via de Structuurweg prima. Tevens zijn op een steenworp afstand de op- en afritten van de A50. Dit maakt het kantoorpand uitstekend bereikbaar.Indeling:

Nieuw in de verhuur op zicht locatie.

kantoorruimte van totaal 520m²  verdeeld over 2 verdiepingen. Voor het pand is een fraai aangelegde tuin met ruime parkeervoorziening , Het bedrijfspand heeft een riant entree.

 

 

 Diversen:

Voor het object is een fraai aangelegde tuin en een ruime parkeervoorziening, voorzien van klinkerbestrating en afgesloten door middel van een hekwerk en schuifpoort.

 

De verhuurder zal in overleg zorgen voor faciliteiten zoals een kantine, toilet en radiatoren. De verhuurder zal ook verantwoordelijk zijn voor de aankleding van de overige kantoorruimte.

 

Minimale huurperiode van 5 jaar excl. btw en excl. gas, water en licht. 

 

Schroom niet om te reageren voor het maken van een bezichtiging, want de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Met vriendelijke groet,
Bas Heesakkers
06 53330733