Industrieweg 16 - Schijndel Duin I - 1 Industrieweg 16 - Schijndel Duin I - 2 Industrieweg 16 - Schijndel Duin I - 3 Industrieweg 16 - Schijndel Duin I - 4 Industrieweg 16 - Schijndel Duin I - 5
Algemene omschrijving:

Bedrijfshal met dienstwoning en kantoor op Industrieterrein Duin I. Door de ligging van het object nabij de Structuurweg en A50 is de bereikbaarheid uitstekend.Indeling:

Het bedrijfscomplex bestaat uit ca. 1.310 m² bedrijfshal, 40 m² kantoor en een entresol met een oppervlakte van 300 m². In de bedrijfsruimte bevindt tevens een kantine met keuken. De vrije hoogte bedraagt 5,50 meter.Diversen:

Voorzieningen:
3 Toiletgroepen, douche, kantine en kantoor, 3 elektrische overheaddeuren, 2 gasheaters, krachtstroom, brandhaspel, gaslampen en tl-armaturen en een gladgevlinderde vloer.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is geheel afgewerkt met klinkers en omheind met hekwerk en een afsluitbare poort.

Laad- en losgelegenheid op eigen terrein.

Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Duin en heeft de bestemming "bedrijven I" en bestemd voor industriële- en ambachtelijke doeleindenen als groothandel voor zover behorende tot de categorieën 2, 3 en 4 van de bedrijvenlijst.
 

HUURGEGEVENS

Huurprijs
Nader overeen te komenHuurtermijn
Bespreekbaar

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen

Bankgarantie
Ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100) als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek

Aanvaarding
In overleg

Eventuele koop is bespreekbaar