Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 1 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 2 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 3 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 4 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 5 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 6 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 7 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 8 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 9 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 10 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 11 Nieuwe Eerdsebaan 12 - Schijndel - 12
Algemene omschrijving:

Bestemming

Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente Schijndel opgenomen in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein’. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 10 november 2015. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding ‘bedrijf van de categorie 2’ en ‘detailhandel volumineus verkeersaantrekkend’.

 

Locatie

Het bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Duin III – Noord dat sinds 2001 in ontwikkeling is genomen. Vanwege het hoogwaardige beeld-kwaliteitsplan dat de gemeente Schijndel stringent gehanteerd heeft, is er sprake van een fraai ogend bedrijventerrein. Alle bedrijfsgebouwen in de directe omgeving ogen dan ook verzorgd en zijn onderhoudsarm uitgevoerd, waardoor de beeldkwaliteit ‘lang houdbaar’ blijft. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door ambachtelijke bedrijven uit het segment ‘midden- en kleinbedrijven’. Zo bevinden zich in de directe omgeving onder meer Boonman Bedden en Wonen, Accountantskantoor HLB Van Daal & Partners en De Toekomst Schoonmaakbedrijven.

 

Bereikbaarheid

Het bedrijfspand ligt centraal in de driehoek Den Bosch-Eindhoven-Nijmegen, aan de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel. De Nieuwe Eerdsebaan ontsluit de rondweg om Schijndel (Structuurweg) en sluit aan op de Rijksweg A50. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd om zo de doorstroming van het verkeer te optimaliseren. Naast steden als Den Bosch en Eindhoven zijn ook Oss, Sint-Oedenrode en Veghel eenvoudig en snel te bereiken.Indeling:

Kenmerken bedrijfsruimte

– Twee overheaddeuren
– Toilet met voorportaal
– Betonvloer
– TL-verlichting

 

Showroom

Naast de bedrijfsruimte bevindt zich eveneens een showroom van circa 478 m² op de begane grond. Op de eerste verdieping is een showroom van circa 480 m² gevestigd.

 

Kenmerken showroom

– Twee toiletten met voorportaal
– Systeemplafond
– Vloerbedekking

 

Parkeren

Het object is voorzien van voldoende parkeerplaatsen voor het gebouwDiversen:

Circa 958 m² showroom
Circa 740 m² bedrijfsruimte
Circa 250 m² opslagruimte
Huur periode per jaar

Het object wat te huur wordt aangeboden betreft Boonman Wonen en is de buurman van Boonman Bedden. Boonman Bedden blijft hier gevestigd. Het object is gelegen op de nieuwe bedrijvenstrook aan de Nieuwe Eerdsebaan 12 in Schijndel. De gemeente Schijndel ligt in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 23.000 inwoners. De Nieuwe Eerdsebaan is de belangrijkste verbindingsweg tussen Schijndel en de Rijksweg A50 waardoor er sprake is van een goede attentiewaarde

 

aangeboden door:

saris & partners

Rietveldenweg 84
5222 AS Den Bosch
Postbus 2265
5202 CG Den Bosch

Tel: 073 - 623 33 11
Fax: 073 - 623 87 87
info@sarisenpartners.nl