Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 1 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 2 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 3 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 4 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 5 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 6 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 7 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 8 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 9 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 10 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 11 Nieuwe Eerdsebaan 8 - Schijndel - 12
Algemene omschrijving:

Circa 687 m² bedrijfsruimte
Circa 375 m² kantoorruimte
Deelverhuur mogelijk

Het te huur aangeboden object is gelegen aan de Nieuwe Eerdsebaan 8 in Schijndel. De gemeente Schijndel ligt in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 23.000 inwoners. De Nieuwe Eerdsebaan is de belangrijkste verbindingsweg tussen Schijndel en de Rijksweg A50. Het pand is in 2010 opgeleverd en het betreft dan ook een modern en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsobject. Deelverhuur van het object behoort tot de mogelijkhedenIndeling:

De bedrijfsruimte van circa 687 m² is verdeeld over 2 bouwlagen. Op de begane grond is circa 332 m² gelegen en op de verdieping 355 m². Via de glazen corridor is de kantoorruimte aan de voorzijde van het object te bereiken.

 

Kenmerken bedrijfsruimte

– Grote raampartijen
– Betonnen vloeren (zowel de begane grond als de entresol)
– Toiletruimte
– Casco staat

 

Kantoorruimte

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van circa 375 m².

 

Kenmerken kantoorruimte

– Turnkey opleverniveau
– Inclusief stoffering
– Systeemplafond met armaturen
– Vloerbedekking
– Inclusief utp bekabeling
– Glasvezel aanwezig
– Alarm aanwezig
– Camera aanwezig
– Pantry
– Toiletten met voorportaal

 

Terrein

Het terrein is voorzien van klinkerbestrating en beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen. Aan de achterzijde van het object is een ruim terrein aanwezig voor opslag van goederen of voertuigen.Diversen:

Bereikbaarheid

Het bedrijfspand ligt centraal in de driehoek Den Bosch-Eindhoven-Nijmegen, aan de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel. De Nieuwe Eerdsebaan ontsluit de rondweg om Schijndel (Structuurweg) en sluit aan op de Rijksweg A50. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd om zo de doorstroming van het verkeer te optimaliseren. Naast steden als Den Bosch en Eindhoven zijn ook Oss, Sint-Oedenrode en Veghel eenvoudig en snel te bereiken.

 

Locatie

Het bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Duin III – Noord dat sinds 2001 in ontwikkeling is genomen. Vanwege het hoogwaardige beeld-kwaliteitsplan dat de gemeente Schijndel stringent gehanteerd heeft, is er sprake van een fraai ogend bedrijventerrein. Alle bedrijfsgebouwen in de directe omgeving ogen dan ook verzorgd en zijn onderhoudsarm uitgevoerd, waardoor de beeldkwaliteit ‘lang houdbaar’ blijft. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door ambachtelijke bedrijven uit het segment ‘midden- en kleinbedrijven’. Zo bevinden zich in de directe omgeving onder meer Boonman Bedden en Wonen, Accountantskantoor HLB Van Daal & Partners, Van der Schoot Architecten BNA en Schoonmaakbedrijf De Toekomst.

 

aangeboden door:

saris & partners

Rietveldenweg 84
5222 AS Den Bosch
Postbus 2265
5202 CG Den Bosch

Tel: 073 - 623 33 11
Fax: 073 - 623 87 87
info@sarisenpartners.nl