Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 1 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 2 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 3 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 4 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 5 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 6 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 7 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 8 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 9 Galvaniweg 27 - Schijndel Duin III - 10
Algemene omschrijving:

Een uitstekend onderhouden bedrijfspand / showroom en kantoren op zichtlocatie met ligging op bedrijventerrein Duin III, nabij de A50 (tussen Den Bosch, Eindhoven en Oss) beschikt het bedrijfspand over een regionaal gunstige ligging. 

Daarbij geniet het bedrijfspand veel passanten met de ligging van Van Cranenbroek, camping sport de Wit en het Gareel. Vanuit Den Bosch is de bereikbaarheid via de Structuurweg prima. Tevens zijn op een steenworp afstand de op- en afritten van de A50. Dit maakt het kantoorpand uitstekend bereikbaar.Indeling:

Het object beschikt over een totale oppervlakte van ca. 2625 m² bestaande uit showroom, kantoren en een bedrijfshal van maar liefst 2000 m², voorzien van ventilatie, airco, verwarming en internetaansluiting.  Het bedrijfspand heeft een riant entree, en de hallen zijn bereikbaar via twee overheaddeuren, waarvan een overdekt i.v.m. laden en lossen.
 

 

 Diversen:

Voor het object is een fraai aangelegde tuin en 27 parkeerplaatsen voorzien van klinkerbestrating en afgesloten door middel van een hekwerk.


Schroom niet om te reageren voor het maken van een bezichtiging, want de mogelijkheden zijn onbeperkt betreft detail bestemming. 

 

Met vriendelijke groet,
Bas Heesakkers
06 53330737