Huygensweg 12 - Schijndel - 1 Huygensweg 12 - Schijndel - 2 Huygensweg 12 - Schijndel - 3 Huygensweg 12 - Schijndel - 4 Huygensweg 12 - Schijndel - 5 Huygensweg 12 - Schijndel - 6 Huygensweg 12 - Schijndel - 7 Huygensweg 12 - Schijndel - 8 Huygensweg 12 - Schijndel - 9 Huygensweg 12 - Schijndel - 10 Huygensweg 12 - Schijndel - 11 Huygensweg 12 - Schijndel - 12
Algemene omschrijving:

ROYALE BEDRIJFSRUIMTE! 
Deze royale bedrijfsruimte beschikt over drie grote werkplaatsen, een opslagruimte, twee kantoorruimtes, een pantry, toiletruimtes, doucheruimte, berging en een ruime entree. De bedrijfsruimte is gebouwd in 1978, compleet gerenoveerd in 2005 en heeft een oppervlakte van 980 m²! De Huygensweg is op een top locatie gelegen op industrieterrein Duin, dit terrein is goed bereikbaar en in minder dan 4 km bereikt u de snelweg A50. Op loopafstand treft u een bushalte met verbindingen naar Veghel, Uden en 's-Hertogenbosch. 

KENMERKEN: 
* Bouwjaar: 1978, compleet gerenoveerd in 2005 
* Oppervlakte 1e bouwlaag: 566,4 m², waarvan circa 97 m2 kantoorruimte 
* Oppervlakte 2e bouwlaag: 413,9 m² 
* Perceeloppervlakte: 1351 m² 
* Multifunctionele ruimtes 
* Veel mogelijkheden 
* Ruime ontvangsthal 

LIGGING: 
De bedrijfsruimte is gelegen op industrieterrein Duin ten zuidoosten van Schijndel. In minder dan 4 km bereikt u de snelweg A50 met verbinding naar Nijmegen, Oss, Uden en Eindhoven. Op 800 m afstand treft u een bushalte aan met busverbindingen naar Veghel, Uden en 's-Hertogenbosch (op deze locaties zit een busstation en in 's-Hertogenbosch ook een treinstation). Op korte afstand (5 autominuten) bereikt u het gezellige centrum van Schijndel met alle voorzieningen.Indeling:

Middels een loopdeur heeft u toegang tot het ruime entree van circa 35 m². Het entree is voorzien van een tegelvloer en riante raampartijen, die zorgen voor een fijne lichtinval. De tegelvloer loopt door in de ruime kantoorruimtes van 24 m² en 37 m² en vanuit de entree heeft u ook toegang tot werkplaats 1. Deze werkplaats is 128 m² en ook bereikbaar vanuit de oprit middels een sectiedeur en beschikt over een grote lichtstraat die zorgt voor voldoende daglicht en een geheel betegeld toiletruimte. De hal is voorzien van een doucheruimte en hier treft u de meterkast. Via een loopdeur kunt u naar buiten of naar werkplaats 2. Werkplaats 2 is 314 m² en beschikt over 2 trapopgangen naar de 1e bouwlaag en een hal met toegang tot het toilet. De ruimte is erg royaal te noemen en de raampartijen zorgen voor veel licht. 

Op de 2e bouwlaag treft u een opslagruimte, pantry en werkplaats 3. De opslagruimte van 99 m² is gerealiseerd boven de entree en de kantoorruimtes. De pantry is uitgerust met een keukenmeubel en u heeft hier genoeg ruimte voor het plaatsen van een grote tafel. Werkplaats 3 is 314 m² en voorzien van TL verlichting. 

BUITENRUIMTE: 
U kunt parkeren op eigen terrein en er is gelegenheid tot parkeren op de openbare weg. De buitenruimte om het gebouw heen is geheel verhard en erg onderhoudsvriendelijk aangelegdDiversen:

Schroom niet om te reageren voor het maken van een bezichtiging, want de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Met vriendelijke groet,
Bas Heesakkers
06 53330737