Huygensweg 28 - Schijndel Duin I - 1
Algemene omschrijving:

Fraai bedrijfsgebouw met een totaal oppervlakte van ca. 1.751 m², gelegen op bedrijventerrein Duin I 

Het gebouw omvat een bedrijfsruimte met klein magazijn en een daarvoor gelegen moderne kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, op een riant perceel van ca. 4.500 m².

Schijndel is een gemeente van ruim 22.000 inwoners en is gelegen in het gebied tussen ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Oss-Nijmegen. Het object is gesitueerd aan de Huygensweg 28 op bedrijventerrein “Duin I” in Schijndel ."Duin I is een bedrijventerrein dat in de jaren ’70 / ’80 is ontwikkeld en zich kenmerkt door vestiging van diverse grootschalige productie- en expeditiebedrijven in combinatie met middelgrote en kleine ondernemingen. De Duinweg is de centrale ontsluitingsweg van dit bedrijventerrein.

Bereikbaarheid:
Onderhavig bedrijfsgebouw is vanuit ’s-Hertogenbosch (Rijksweg A2) goed bereikbaar via de Structuurweg. Aan deze ontsluitingsweg is de laatste jaren veel geïnvesteerd, om de doorstroming van verkeer te optimaliseren. Op steenworp afstand is de op- en afrit gelegen van de Rijksweg A50 (Eindhoven-Oss-Nijmegen). Door de komst van deze Rijksweg is Bedrijventerrein De Duin uitstekend bereikbaar geworden vanuit alle windstreken in de regio.Indeling:

Begane grond:
Enree met vide, diverse kantoorruimtes, toiletgroepen, kleed en wasruimte, kantine.

Eerste verdieping:
Diverse kantoorruimtes, toiletgroepen, serverruimte, archiefruimte.


Voorzieningen:
- Centrale verwarming
- Vloerverwarming
- Kabelgoten
- Systeemplafond
- 10 Parkeerplaatsen
- Twee opritten
- Geheel omheind met hekwerkDiversen:

Het grote, met klinkers verharde en omheinde, voorterrein bieden ruim voldoende parkeer-en stallingsmogelijkheden.