Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 1 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 2 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 4 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 5 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 6 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 7 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 8 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 9 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 10 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 11 Huygensweg 5 en 5b - Schijndel - 12
Algemene omschrijving:

KENMERKEN:
* Perceeloppervlakte: 897 m²
* Woonoppervlakte: 170 m²
* Bedrijfsruimte: 305 m²
* Bungalow met veel ruimte
* Levensloopbestendig
* Gehele bungalow voorzien van vloerverwarming
* Kunststof deuren en kozijnen en triple glas HR+++ (2016)
* Dak loods geïsoleerd en vernieuwd in 2014
* Royale woonkamer met openslaande tuindeuren naar de tuin
* Fraaie, open keuken met complete keukeninrichting
* Grote lichtstraat die zorgt voor veel daglicht in de woning
* 3 slaapkamers en een nette, fraaie badkamer
* Werk-/hobbyruimte aan huis
* Onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen op het westen
* Een goede bereikbaarheid
* Aanvaarding in overlegIndeling:

WONEN EN WERKEN OP EEN LOCATIE!
Deze ruime woning met kantoor-/bedrijfsruimte biedt u enorm veel ruimte en mogelijkheden. De uitvalswegen zorgen voor een goede bereikbaarheid. De woning met bedrijfsruimte staat op een royaal perceel van 897 m² en beschikt over een, op het westen gelegen, onderhoudsvriendelijke tuin. Doordat de woning gelijkvloers is, is de woning levensloop bestendig! De woning beschikt over een royale woonkamer, een riante keuken, bijkeuken, wasruimte, 3 slaapkamers, (4e mogelijk) en een grote, complete badkamer! Verder heeft u de beschikking over een kantoorruimte met een royale bedrijfshal van circa 305 m².

 

INDELING WOONHUIS:
Deze levensloopbestendige bungalow beschikt over kunststof deuren en kozijnen met triple beglazing HR+++ (2016) en de gehele bungalow is voorzien van een natuurstenen tegelvloer met vloerverwarming!

Het entree met het geheel betegelde toilet met staand toilet en een fonteintje, geeft u toegang tot de woonkamer. De royale L-vormige woonkamer is afgewerkt met stucwerk wanden en plafond. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een open haard, radiatoren en vloerverwarming! De riante open keuken beschikt over een keukenmeubel in L-vormige opstelling met witte kasten en een donker granieten keukenblad. Het keukenmeubel beschikt over veel werk- en bergruimte, lades en apparatuur: 5-pits gaskookstel, magnetron, een afzuigkap en een spoelbak. Door de riante raampartijen en een lichtstraat geniet u van veel daglicht in de ruimte! Het tussen portaal geeft u toegang tot de bijkeuken en naar de achtertuin. In de bijkeuken treft u de opstelling van de C.V.-ketel (Remeha +/- 2004) en vanuit hier heeft u toegang tot de bedrijfshal.

De gang geeft u toegang tot 3 slaapkamers en de wasruimte en is voorzien van een airconditioning. De wasruimte beschikt over de wasmachine- en droger aansluitingen en een toilet met fonteintje. Deze wasruimte zou ook in gebruik genomen kunnen worden als 4e slaapkamer! De slaapkamers zijn afgewerkt met een spuitwerk plafond, schoon metselwerk wanden en een natuurstenen vloer. Vanuit de hoofdslaapkamer bereikt u de nette, fraaie badkamer. De badkamer is erg royaal te noemen en is voorzien van een badkamermeubel met wastafel, een douche, toilet en een whirlpool ligbad. Te openen ramen zorgen voor de natuurlijke ventilatie.

TUIN:
De tuin is gelegen op het westen en bereikbaar middels de woonkamer, de hal en vanuit buiten middels een poort. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een stenen terras en diverse planten. U heeft de mogelijkheid om een tuin op het zuiden te realiseren. 


BEDRIJFSRUIMTE:
Middels de entree van de woning heeft u toegang tot een kantoorruimte. De kantoorruimte beschikt over een groot raam die zorgt voor veel lichtinval in de ruimte. Vanuit de kantoorruimte heeft u toegang tot de bedrijfshal (circa 305 m²). De bedrijfshal is goed geïsoleerd en voorzien van elektra en een auto hefbrug! In de bedrijfshal treft u de meterkast, een opbergkast en een toiletruimte. De bedrijfshal is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis.Diversen:

Schroom niet om te reageren voor het maken van een bezichtiging, 
want de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Met vriendelijke groet,
Bas Heesakkers
06 53330737