Mgr. van de Venstraat 29 - Schijndel - 1 Mgr. van de Venstraat 29 - Schijndel - 2 Mgr. van de Venstraat 29 - Schijndel - 3 Mgr. van de Venstraat 29 - Schijndel - 4 Mgr. van de Venstraat 29 - Schijndel - 5 Mgr. van de Venstraat 29 - Schijndel - 6 Mgr. van de Venstraat 29 - Schijndel - 7
Algemene omschrijving:

Deze vrijstaande woning is met zijn bijzonder hoogwaardige bedrijfsruimte ideaal om wonen en werken te combineren. De bedrijfsruimte bestaat uit diverse kantoorruimtes, een garage en een groot magazijn met separate opslagruimtes. Dit alles biedt u ca. 250 m2 aan opslagruimte en daarmee volop mogelijkheden met het oog op een bedrijf aan huis. Enkele karakteristieke eigenschappen van de woning zelf zijn de nette afwerking, de royale leefkeuken en de vier ruime slaapkamers. 

Dit zijn slechts enkele voordelen van dit bijzonder veelzijdige object, voor een compleet beeld raden wij u zeker aan eens te komen kijken. Neem contact op met ons makelaarskantoor voor het maken van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.Indeling:

WONING 

Kenmerken: 
• Inhoud: ca. 495 m3 
• Woonoppervlakte: ca. 125 m2 
• Bouwjaar: ca. 1962 
• Royale leefkeuken met uitgebreide opstelling 
• Vier slaapkamers 
• Overloop voorzien van airconditioning 
• Grote bergzolder 
• Ingebouwd stofzuigersysteem 
• Voorzien van muur-, dak- en vloerisolatie en overwegend dubbele glas 
• Privacy biedende achtertuin op zuidoosten gesitueerd 

Begane grond 
Via de hal betreedt u de woning, hier bevindt zich de meterkast en trapopgang. Tevens biedt de ruimte toegang tot de royale leefkeuken. Deze is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming, diverse prettige raampartijen en een uitgebreide keukenopstelling. Hierbij heeft u de beschikking over diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, oven, combimagnetron, vaatwasser, close-in boiler en koelkast. De keuken biedt met zijn centrale ligging toegang tot alle vertrekken van de begane grond. 

Eén van deze vertrekken betreft uiteraard de woonkamer, deze is middels de originele en stijlvolle en-suite deuren opgesplitst in twee delen. Dit biedt u de mogelijkheid tot het creëren van bijvoorbeeld een speelkamer of kantoorruimte. Mocht u de voorkeur hebben voor één royale woonkamer dan is dit eenvoudig te realiseren. In de woonkamer treft u dezelfde nette tegelvloer als in de hal en keuken, eveneens met vloerverwarming. Verder is de woonkamer goed afgewerkt met glad stucwerk en voorzien van riante beglazing aan zowel de voor- als achterzijde van de ruimte. Deze raampartijen bieden u naast een fijne lichtinval tevens een fraaie open blik op zowel de woonstraat als de achtertuin. 

Ten slotte bevindt zich op de begane grond een praktische bijkeuken met witgoedaansluiting, cv-opstelling (Remeha Calenta, bouwjaar ca. 2015), een keukenblok en een moderne toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. 

Eerste verdieping 
De overloop biedt u hier toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van airconditioning, een praktische voorziening om de gehele verdieping koel te houden. De slaapkamers zijn afgewerkt met een lichte laminaatvloer en glad stucwerk. Eén van de slaapkamers biedt toegang tot het plat dak van de uitbouw, met zijn zuidelijke ligging is het wellicht aantrekkelijk hier een dakterras te creëren. De andere drie slaapkamers zijn allen voorzien van één of twee inbouwkasten. 

In de volledig betegelde badkamer heeft u de beschikking over een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Verder geniet u hier van zowel mechanische als natuurlijke ventilatie. 

Tweede verdieping 
Via een vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken, deze bestaat uit een bergzolder met twee dakraampjes, mechanische ventilatie-unit en stofzuigersysteem-unit. De tweede verdieping biedt u ca. 35 m2 aan praktische bergruimte, een aangename bijkomstigheid! 

Tuin: 
De achtertuin van de woning biedt u naast een sfeervolle overkapping volop privacy en is op het zuid oosten gesitueerd. 

BEDRIJFSRUIMTE 

Kenmerken: 
• Bouwjaar: ca. 2007 
• Maar liefst 258 m2 aan opslagruimte (exclusief kantoor) 
• Ca. 255 m² hoogwaardig afgewerkte kantoorruimtes met o.a. airconditioning 
• Alarm- en toegangscontrolesysteem 
• Vloerverwarming, centraal stofzuigsysteem en LED verlichting 
• Diverse multifunctionele ruimte waaronder een separate garage 
• Royale kantine/hobbyruimte van ca. 115 m2 
• Grote oprit rondom gehele bedrijfsruimte 

Begane grond 
Op de begane grond vindt u diverse kantoorruimtes, sanitaire voorzieningen, een kantine met keukenblok, een garage, een groot magazijn en een aantal separate opslagruimtes. De verschillende vertrekken zijn allen keurig afgewerkt, deels met een laminaatvloer en deels met een donkere tegelvloer. Het opslaggedeelte van het gebouw (het magazijn met separate opslagruimtes) bestaat uit twee verdiepingen en is onder andere voorzien van een tweetal elektrische roldeuren. Al met al komt met deze bedrijfsruimte ca. 250 m2 aan opslagmogelijkheid en ca. 255 m² aan hoogwaardige kantoorruimte. 

Eerste verdieping 
Op de eerste verdieping bevindt zich onder andere een royale kantine/hobbyruimte (ca. 115 m2) en een multifunctionele ruimte. Ook kunt u denken aan het creëren van bijv. extra kantoorruimtes. Ten slotte vindt u op deze verdieping een sanitaire ruimte met twee toiletten, wastafel, urinoir en inloopdouche. 

BUITEN 
Aan de voorzijde van het perceel bevindt zich de woning met achtergelegen tuin, aan de achterzijde de bedrijfsruimte met oprit. Deze zeer royale oprit loopt van de straat tot de achterzijde van de bedrijfsruimte. De diepe achtertuin is groen aangelegd met gazon, bestrating en diverse plantenborders.Diversen:

Schijndel is onderdeel van Meierijstad en kan gekenmerkt worden als een populaire woon- en werkgemeente, en niet zonder reden! Een mooi dorp, met bijna 23.000 inwoners en een hoog voorzieningenaanbod zoals; winkels, scholen horeca, sport en natuur. Schijndel ligt in de Meierij van 's-Hertogenbosch en is bijzonder gunstig gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen alsmede steden zoals 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen.

 

aangeboden door:

de plaatselijke makelaar Rob van de Laar

Kofferen 8
5492 BN Sint-Oedenrode
0413-745035

info@dpmrobvandelaar.nl
ww.dpmrobvandelaar.nl