Aankoopbemiddeling

Aankoopbemiddeling van bedrijfshuisvesting.

 

Een goede bedrijfshuisvesting draagt in hoge mate bij aan het succes van uw organisatie. De locatie en de uitstraling van uw huisvesting zijn belangrijke factoren voor uw imago.

Bij de keuze van een nieuw bedrijfspand spelen uiteraard meer factoren een rol o.a. bereikbaarheid, gebruiksmogelijkheden, onderhoudsstaat, uitbreidingsmogelijkheden en natuurlijk de koopprijs. Het kopen van een huisvesting is een weloverwogen beslissing. Het inschakelen van een onafhankelijk deskundige die u begeleidt bij de aankoop en opkomt voor uw belangen is daarom geen overbodige luxe.

Wij weten wat er in de markt speelt, welke transacties in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is. Ook weten wij welke ruimtelijke ontwikkelingen er nog gaan plaats vinden. Hierdoor kunt u rekenen op een perfecte advisering en begeleiding gedurende het aankoopproces.

Wij kunnen u tevens begeleiden bij de aankoop van een beleggingsobject en u adviseren over de samenstelling van uw vastgoedportefeuille. Uitgangspunt hierbij is een rendementszekere, evenwichtige portefeuilleopbouw. Of het nu gaat om studentenhuizen, kantoren, bedrijfscomplexen of winkels.

 

Voor meer info vragen naar:

 

Bas Heesakkers
Expert in bedrijfshuisvesting
06 53330737